Women’s Isfjord Insulated Shacket

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Isfjord Insulated Shacket

No. 63256
Part shirt, part jacket, the Women’s Isfjord Insulated Shacket is all comfort and warmth. This warm layering piece is made with PrimaLoft® BLACK Eco insulation. For convenience, there’s a chest pocket with snap buttons on the inside plus handy hand pockets and an adjustable cuff with snap buttons, too. This shacket contains organic cotton and recycled materials. See composition for more detail on recycled content.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Organic Cotton – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Some fading may occur on bright colours. Wash dark colours separately.
Weight:450g
Perkthim
Shaketë e izoluar me Isfjord për femra
nr 63256
Një pjesë këmishë, një pjesë xhaketë, shaketa e izoluar e grave me Isfjord është e gjitha rehati dhe ngrohtësi. Kjo copë shtresë e ngrohtë është bërë me izolim PrimaLoft® BLACK Eco. Për lehtësi, ka një xhep në kraharor me butona të mbërthyeshëm në brendësi plus xhepa të dobishëm dore dhe një manshetë të rregullueshme me butona të mbërthyer gjithashtu. Kjo shaketë përmban pambuk organik dhe materiale të ricikluara. Shihni përbërjen për më shumë detaje mbi përmbajtjen e ricikluar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% pambuk organik – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Isfjord Insulated Shacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *