Women’s Isfjord Down Vest

200.00 

Out of stock

Categories: ,

Description

Women’s Isfjord Down Vest

No. 63084
Wrap up against winter in our women’s Isfjord Down Vest for comfort and insulation. We used cozy down and PrimaLoft® Black Eco insulation to keep you extra cozy. A storm flap in the front blocks wind, while the exterior is treated to keep you dry. This is a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Insulation body: 80% Duck Down, 20% Duck Feather – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash with similar colours. Contains non-textile parts of animal origin.
Weight:600g
Perkthim
Jeleku me poshtë Isfjord për femra
nr 63084
Përfundojeni kundër dimrit me jelekun tonë Isfjord Down për femra për rehati dhe izolim. Ne përdorëm izolimin cozy down dhe PrimaLoft® Black Eco për t’ju mbajtur më komod. Një përplasje stuhie në pjesën e përparme bllokon erën, ndërsa pjesa e jashtme trajtohet për t’ju mbajtur të thatë. Ky është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Trupi izolues: 80% Duck Down, 20% Duck Feather – Izolimi: 100% Poliester (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani me ngjyra të ngjashme. Përmban pjesë jo-tekstile me origjinë shtazore.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Isfjord Down Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *