Women’s Illusion Rain Coat

126.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Illusion Rain Coat

No. 53105
A waterproof breathable coat for women combining modern design and silhouettes and outdoor performance technology.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Lining 2: 100%
PERKTHIM
Pallto shiu për femra
nr 53105
Një pallto e ajrosur e papërshkueshme nga uji për gratë që kombinon dizajnin dhe siluetat moderne dhe teknologjinë e performancës në natyrë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Polyamid – Rreshtim 2: 100%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Illusion Rain Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *