Women’s HP Shorts Esra

60.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Shorts Esra

No. 34374
These technical boardshorts are as comfortable as they are cool. They’re cut for fast-paced activity as well as a flattering silhouette. The fabric has 4-way stretch for freedom of movement. You can customize the waist with an adjustable drawcord. The shorts contain recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane – Shell 2: 75% Polyamide, 25% Elastane

Care Instructions:

Wash with similar colours. Do not use fabric softener.
Weight:270g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra HP Esra për femra
nr 34374
Këto pantallona të shkurtra teknike janë sa komode aq edhe të lezetshme. Ato janë të prera për aktivitet me ritëm të shpejtë, si dhe për një siluetë të këndshme. Pëlhura ka shtrirje në 4 drejtime për lirinë e lëvizjes. Mund ta personalizoni belin me një kordon tërheqës të rregullueshëm. Pantallonat e shkurtra përmbajnë materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan – Shell 2: 75% poliamid, 25% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
270 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Shorts Esra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *