Women’s HP Racing Wind Jacket

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Racing Wind Jacket

No. 34935
This lightweight sailing jacket has a minimalist design and the technology you need for protection from light rain and sea spray. We used our trusted waterproof/breathable and windproof HELLY TECH® Performance construction in combination with PFC-free, water repellent treatment to keep water out. The soft, quick-dry lining and stretch construction enhance your comfort.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:470g
Perkthim
Xhaketë me erë garash HP për femra
nr 34935
Kjo xhaketë e lehtë me vela ka një dizajn minimalist dhe teknologjinë që ju nevojitet për mbrojtjen nga shiu i lehtë dhe spërkatja e detit. Ne përdorëm konstruksionin tonë të besuar të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës HELLY TECH® Performance në kombinim me trajtimin e papërshkueshëm nga uji pa PFC për të mbajtur ujin jashtë. Veshja e butë, e tharjes së shpejtë dhe ndërtimi i shtrirjes përmirësojnë rehatinë tuaj.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
470 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Racing Wind Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *