Women’s HP Racing Sailing Jacket 2.0

190.00 

Categories: ,

Description

No.

34339
A sleek, light, waterproof sailing jacket – built with Ocean Bound recycled materials.
Developed with input from professional racers, our ultralight, sleek, weatherproof Racing Jacket is perfect for inshore sailing. You’re protected from rain and spray with our trusted 2-layer HELLY TECH® Performance build, combined with a PFC-free DWR. Stretch fabric, articulated sleeves and adjustable cuffs and hems deliver optimal mobility on deck. Extra features include a high-visibility hood and a D-ring for a kill cord. We’re committed to reducing environmental impact. This jacket was responsibly made with 100% Ocean Bound recycled materials in its shell and lining – a win for you and marine ecosystems.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately
Weight650g
nr 34339
Një xhaketë lundrimi elegante, e lehtë dhe e papërshkueshme nga uji – e ndërtuar me materiale të ricikluara të Ocean Bound.
Zhvilluar me kontributin e vrapuesve profesionistë, xhaketa jonë e garave ultra e lehtë, e hijshme dhe rezistente ndaj motit është e përkryer për lundrim në breg. Ju jeni të mbrojtur nga shiu dhe spërkatni me strukturën tonë të besuar me 2 shtresa HELLY TECH® Performance, e kombinuar me një DWR pa PFC. Pëlhurë elastike, mëngë të artikuluara dhe pranga dhe buzë të rregullueshme ofrojnë lëvizshmëri optimale në kuvertë. Veçoritë shtesë përfshijnë një kapuç me shikueshmëri të lartë dhe një unazë D për një kordon vrasës. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor. Kjo xhaketë është bërë me përgjegjësi me materiale të ricikluara 100% të Ocean Bound në guaskën dhe veshjen e saj – një fitore për ju dhe ekosistemet detare.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët përpara larjes, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 650g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Racing Sailing Jacket 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *