Women’s HP Racing Leggings

83.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Racing Leggings
No. 30257
Technical Tight made for sailing with a durable fabric, printed reinforcements and built with input from our Olympic female sailors.
Details
Fiber content:
Shell: 66% Polyamide, 34% Elastane
Care Instructions:
Do not iron on print. Wash dark colours separately. Some fading may occur on bright colours.
Weight:
210g

Perkthim

Strece garash HP për femra
nr 30257
Technical Tight i krijuar për lundrim me një pëlhurë të qëndrueshme, përforcime të printuara dhe të ndërtuara me kontributin e marinareve tona olimpike.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 66% poliamide, 34% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
210 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Racing Leggings”

Your email address will not be published. Required fields are marked *