Women’s HP Racing Deck Pants

84.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Racing Deck Pants

No. 30249
These softshell sailing pants have the technical details professional sail racers need for speed. Stretch gives you total freedom of movement in fast-paced scenarios, while quick-dry properties and PFC-free water-repellent treatment keep you comfortable on board. We added wind-proofing and UPF 50+ sun protection for those long days at sea. The knees and seat are reinforced for durability. We’re committed to reducing environmental impact; these pants are responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.

Details

Fiber content:

Shell: 94% Polyamide, 6% Elastane – Shell 2: 100% Polyamide

Care Instructions:

Close zippers before washing. Wash with similar colours. Do not iron on print.
Weight:380g
Perkthim
Pantallona garash HP për femra
nr 30249
Këto pantallona lundrimi të buta kanë detajet teknike që u duhen vrapuesve profesionistë me vela për shpejtësi. Stretch ju jep liri totale të lëvizjes në skenarë me ritëm të shpejtë, ndërsa vetitë e tharjes së shpejtë dhe trajtimi kundër ujit pa PFC ju mbajnë rehat në bord. Ne shtuam mbrojtje kundër erës dhe mbrojtje nga dielli UPF 50+ për ato ditë të gjata në det. Gjunjët dhe sedilja janë të përforcuara për qëndrueshmëri. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor; këto pantallona janë bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 94% poliamid, 6% elastan – Shell 2: 100% poliamid
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
380 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Racing Deck Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *