Women’s HP Ocean Pants 2.0

98.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HP Ocean Pants 2.0

No. 34315
A modernized take on sweatpants, these ocean pants feature articulated knees for optimal mobility, hand pockets, and an adjustable waist. They’re made with recycled content. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 57% Polyester (Recycled), 31% Viscose, 9% Polyester, 3% Elastane

Care Instructions:

Do not wring. Wash inside out. Wash with similar colours. Close zippers before washing.
Weight:550g
PERKTHIM
Pantallona HP Ocean 2.0 për femra
nr 34315
Një pamje e modernizuar e pantallonave sportive, këto pantallona oqeanike kanë gjunjë të artikuluar për lëvizshmëri optimale, xhepa dore dhe një bel të rregullueshëm. Ato janë bërë me përmbajtje të ricikluar. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 57% poliestër (i ricikluar), 31% viskozë, 9% poliestër, 3% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos shtrydhni. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani.
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HP Ocean Pants 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *