Women’s HH® Merino Base Layer Pants

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HH® Merino Base Layer Pants

No. 49510
These Women’s Merino Base Layer Pants are a high-performance base layer designed for winter activities. They feature an elastic waistband, discreet woven tab branding, and flatlock seams for extra comfort. They’re made with 100% natural ZQ-certified merino wool, a third party audited wool standard that requires growers to adhere to the best farm management practices. These pants are ideal for thermal regulation and moisture management and feel incredibly soft against the skin.

Details

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Do not wring. Use wool detergent. Wash separately. Wash inside out.
Weight:210g
PERKTHIM
Pantallona me shtresë bazë HH® Merino për femra
nr 49510
Këto pantallona të grave me shtresë bazë Merino janë një shtresë bazë me performancë të lartë e krijuar për aktivitete dimërore. Ato përmbajnë një brez elastik, markë diskrete të thurjeve të endura dhe qepje të sheshta për rehati shtesë. Ato janë bërë me lesh merino 100% natyral të certifikuar nga ZQ, një standard leshi i audituar nga palët e treta që kërkon që kultivuesit t’u përmbahen praktikave më të mira të menaxhimit të fermës. Këto pantallona janë ideale për rregullimin termik dhe menaxhimin e lagështisë dhe ndjehen tepër të buta ndaj lëkurës.
Detajet
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos e shtrydhni. Përdorni detergjent leshi. Lani veçmas. Lani brenda jashtë.
Pesha:
210 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HH® Merino Base Layer Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *