Women’s HH LIFA® Merino Midweight Base Layer Boxers

50.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HH LIFA® Merino Midweight Base Layer Boxers

No. 49522
Our LIFA® merino wool midweight boxers for women combine a unique 2-in1 base layer with moisture-managing LIFA® fibers and an extremely soft merino wool exterior. Comfortable and dry, ensure your bottom stays warm on chair lifts and active days outside. Flatlock seams ensure maximum comfort.

Details

Fiber content:

Shell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene

Care Instructions:

Do not wring. Use wool detergent. Wash with similar colours. Do not use fabric softener.
Weight:120g
PERKTHIM
Boksierët me shtresa bazë me peshë të mesme HH LIFA® Merino për femra
nr 49522
Boksierët tanë LIFA® merino me peshë të mesme për gratë kombinojnë një shtresë unike bazë 2-në1 me fibrat LIFA® që menaxhojnë lagështinë dhe një pamje të jashtme jashtëzakonisht të butë prej leshi merino. Të rehatshme dhe të thata, sigurohuni që fundi juaj të qëndrojë i ngrohtë në ashensorët e karrigeve dhe ditët aktive jashtë. Qepjet e sheshta sigurojnë rehati maksimale.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 57% Lesh Merino, 43% Polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos e shtrydhni. Përdorni detergjent leshi. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
120 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HH LIFA® Merino Midweight Base Layer Boxers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *