Women’s HH LIFA® ACTIVE Solen Long Sleeve Layer

91.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HH LIFA® ACTIVE Solen Long Sleeve Layer
No. 49352
We designed this women’s long sleeve sun shirt to give you sun protection and comfort on hot days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking and beyond. As a part of our Solen collection, it combines two technologies. The S.Café® process infuses the shirt’s fabric with used coffee grounds, giving it UPF 50+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® is also quick-dry, odor-resistant and durable. Our LIFA® ACTIVE technology is excellent at wicking – moving moisture away from your skin so you stay dry.
Details
Fiber content:
Shell: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene
Care Instructions:
Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:
170g

Perkthim:

Shtresë solen me mëngë të gjata për femra HH LIFA® ACTIVE
nr 49352
Ne projektuam këtë këmishë dielli për femra me mëngë të gjata për t’ju ofruar mbrojtje nga dielli dhe rehati në ditët e nxehta. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon dy teknologji. Procesi S.Café® mbush pëlhurën e këmishës me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje ndaj diellit UPF 50+ pa përdorimin e kimikateve. S.Café® është gjithashtu thahet shpejt, rezistent ndaj erës dhe i qëndrueshëm. Teknologjia jonë LIFA® ACTIVE është e shkëlqyeshme në thithjen – largon lagështinë nga lëkura juaj në mënyrë që të qëndroni të thatë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
170 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HH LIFA® ACTIVE Solen Long Sleeve Layer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *