Women’s HH Durawool Bra

69.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s HH Durawool Bra

No. 49534
The Women’s HH® Durawool Bra is a lightweight, supportive base layer bra for warmer days that you’ll want to reach for season after season. Our racerback bra is made with a blend of ZQ-certified Merino wool and Cordura®. The Merino wool makes the bra feel soft while providing natural odor control, wicking away moisture, and regulating temperature. Cordura® makes it stand up to everyday wear. This racerback bra also features removable cups, an elasticated band for a personalized fit, a mesh panel on the back for extra ventilation, and flatlock seams for added comfort. See composition for more details on materials.

Details

Care Instructions:

Do not soak. Do not use fabric softener. Do not wring. Use wool detergent. Wash separately.
Weight:130g

Features

  • Cordura® reinforcement fabric
  • Elastic waist
  • Discrete HH woven tab branding
  • Removable bra cups
  • 2-layer construction
  • Flatlock seams for extra comfort
  • Natural Odor Resistency
  • ZQ wool

Perkthimi:

Sutjena e grave HH® Durawool është një sytjena me shtresë bazë të lehtë, mbështetëse për ditët e ngrohta që do të dëshironi t’i arrini sezon pas sezoni. Sutjena jonë gardërobë është bërë me një përzierje leshi Merino të certifikuar nga ZQ dhe Cordura®. Leshi Merino e bën sytjena të ndjehet e butë ndërsa siguron kontroll natyral të aromës, largon lagështinë dhe rregullon temperaturën. Cordura® e bën atë të qëndrojë ndaj veshjeve të përditshme. Ky sytjena mbrapa vrapuese përmban gjithashtu kupa të heqshëm, një brez elastik për një përshtatje të personalizuar, një panel rrjetë në anën e pasme për ajrim shtesë dhe qepje të sheshta për rehati të shtuar. Shihni përbërjen për më shumë detaje mbi materialet.
Detajet
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos e shtrydhni. Përdorni detergjent leshi. Lani veçmas.
Pesha:
130 g
Veçoritë
Pëlhurë përforcuese Cordura®
Bel elastik
Marka diskrete e skedave të endura HH
Kupa për sytjena të lëvizshme
Ndërtim me 2 shtresa
Qepje të sheshta për rehati shtesë
Rezistenca e aromës natyrore
lesh ZQ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s HH Durawool Bra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *