Women’s Gobi 2 HT Trail Shoes

155.00 

Category:

Description

11812

Lightweight, cushioned and supportive trail shoes.
Care InstructionsDo not bleach,Do not tumble dry,Do not iron,Line dry,Do not use fabric softener,Use mild soap,Hand wash – maximum temperature 40°C
Weight700g
PERKTHIMI:
Këpucë gjurmësh të lehta, të buta dhe mbështetëse.
Udhëzimet e kujdesit: Mos e zbardhoni, mos e thani në tharje, mos hekurosni, thajeni, mos përdorni zbutës rrobash, përdorni sapun të butë, larë me dorë – temperatura maksimale 40°C
Pesha: 700g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Gobi 2 HT Trail Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *