Women’s Freeride Mix Gloves

80.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Freeride Mix Gloves

No. 67465
Our Women’s Freeride Mix Gloves provide maximum protection for skiing or snowboarding, made from a durable, water-resistant fabric and featuring adjustable cuffs and an embroidered Helly Hansen logo. Designed for a female fit, they ensure maximum flexibility and performance while maintaining comfort.

Details

Fiber content:

Shell 67% Polyester 33% Polyurethane Lining 100% Polyester Insulation 100% Polyester

Care Instructions:

Do not soak. Use mild soap. Contains non-textile parts of animal origin.
Weight:700g
PERKTHIM
Doreza Freeride Mix për femra
nr 67465
Dorezat tona të përzierjes Freeride për Femra ofrojnë mbrojtje maksimale për ski ose dëborë, të bëra nga një pëlhurë e qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe me pranga të rregullueshme dhe një logo të qëndisur Helly Hansen. Të dizajnuara për një përshtatje femërore, ato sigurojnë fleksibilitet dhe performancë maksimale duke ruajtur rehatinë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell 67% Poliester 33% Veshje Poliuretani 100% Izolim Poliester 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet. Përdorni sapun të butë. Përmban pjesë jo-tekstile me origjinë shtazore.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Freeride Mix Gloves”

Your email address will not be published. Required fields are marked *