Sale!

WOMEN’S FORESTER WINTER BOOTS

140.00 

Categories: ,

Description

10516
Our all-time best-selling boot is the perfect protection in a hard winter. Your feet stay dry and warm; you look and feel good. We gave the Forester a timeless, clean design and used durable water-repellent leather so you are protected year after year. It’s easy to put on and comfortable with an EVA midsole. The exceptional traction can stand up to changeable winter weather.
AVAILABLE SIZES
38.7/40.5
FEATURES
 • HH® Quick Dry
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Max-Grip
 • HH® Quick Dry
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • Padded Comfort Collar
 • Premium waterproof leather
 • 100% Recycled Toe box and Heel reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • Underfoot EVA Comfort insole insert
 • Leather Lined
 • Premium Leather
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

10516
Çizmet tona më të shitura të të gjitha kohërave janë mbrojtja e përsosur në një dimër të vështirë. Këmbët tuaja qëndrojnë të thata dhe të ngrohta; dukesh dhe ndihesh mirë. Ne i dhamë Forester një dizajn të pastër dhe të përjetshëm dhe përdorëm lëkurë të qëndrueshme kundër ujit, në mënyrë që të jeni të mbrojtur vit pas viti. Është e lehtë për t’u veshur dhe e rehatshme me një taban të mesëm EVA. Tërheqja e jashtëzakonshme mund t’i rezistojë motit të ndryshueshëm të dimrit.

MASAT A DISPONUESHME

38.7/40.5

TIPARET
HH® tharje e shpejtë
HH® Hover-Stride
HH® Max-Grip
HH® tharje e shpejtë
HH® Hover-Stride
Shtolë HH® Comfort
HH® Max-Grip
Jakë komforti e mbushur
Lëkurë premium i papërshkueshëm nga uji
Kuti 100% e ricikluar për gishtat dhe përforcim i thembra
Rreshtim 100% i ricikluar
Futje e shtrojës nën këmbë EVA Comfort
Lëkurë e veshur
Lëkurë Premium
LWG lëkure
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S FORESTER WINTER BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *