Women’s Foil AC-37 Low

150.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Foil AC-37 Low

No. 11931
Experience ultimate stability and comfort with the Women’s Foil AC-37 Mid sailing shoes. These lightweight shoes have a wide footprint for stability, a rubber sole for traction, and a 5D printed upper for protection. The EVA mid-sole absorbs shock, providing maximum comfort with every step. With racing stripes on the heel and tarp, these shoes are both stylish and functional. Whether you’re a seasoned sailor or just starting out, these sailing shoes are the perfect choice for anyone who values comfort and functionality on the water.

Details

Weight:270g
Petë për femra AC-37 Low
nr 11931
Përjetoni stabilitetin dhe rehatinë përfundimtare me këpucët me petë për femra AC-37 Mid. Këto këpucë të lehta kanë një gjurmë të gjerë për qëndrueshmëri, një thembër gome për tërheqje dhe një pjesë të sipërme të printuar 5D për mbrojtje. Thonja e mesme EVA thith goditjet, duke siguruar rehati maksimale në çdo hap. Me vija garash në thembër dhe tarp, këto këpucë janë elegante dhe funksionale. Pavarësisht nëse jeni një marinar me përvojë ose sapo po filloni, këto këpucë lundrimi janë zgjidhja perfekte për këdo që vlerëson rehatinë dhe funksionalitetin në ujë.
Detajet
Pesha:
270 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Foil AC-37 Low”

Your email address will not be published. Required fields are marked *