WOMEN’S EVOLUTION PRO LITE PLAIN SHORT-SLEEVE POLO SHIRT

110.00 

Available on backorder

Category:

Description

80487

This is the lightest and strongest polo shirt Musto has ever made. Made with TACTEL® fibres, the Women’s Evolution Pro Lite Polo fabric is 20% lighter and at least twice as soft compared to other fibres. It also dries eight times faster than cotton so you stay dry and comfortable at all times. UPF 40 sun protection and improved thread strength increases durability while greatly enhancing comfort.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyamide
EXPLORE ALL FEATURES
TACTEL® fibres are 20% lighter and two times softer than other fibres and dry eight times faster than cotton
Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure
Ribbed collar
Stepped hem is longer at the back with side vents
UPF 40
CARE INSTRUCTION
Wash with similar colours,Do not use fabric softener,Do not iron on print

PERKTHIMI:

Kjo është bluza me mëngë më e lehtë dhe më e fortë që Musto ka bërë ndonjëherë. E bërë me fibra TACTEL®, pëlhura Women’s Evolution Pro Lite Polo është 20% më e lehtë dhe të paktën dy herë më e butë në krahasim me fibrat e tjera. Gjithashtu thahet tetë herë më shpejt se pambuku, kështu që ju qëndroni të thatë dhe të rehatshëm gjatë gjithë kohës. Mbrojtja nga dielli UPF 40 dhe forca e përmirësuar e fillit rrit qëndrueshmërinë duke rritur shumë rehatinë.
PËRBËRJA
Predha: 100% poliamide
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Fijet TACTEL® janë 20% më të lehta dhe dy herë më të buta se fibrat e tjera dhe thahen tetë herë më shpejt se pambuku
Faktori i Mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në ekspozimin e zgjatur dhe të moderuar të diellit
Jakë me brinjë
Skaji i shkallëzuar është më i gjatë në pjesën e pasme me hapje anësore
UPF 40
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Lani me ngjyra të ngjashme, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S EVOLUTION PRO LITE PLAIN SHORT-SLEEVE POLO SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *