WOMEN’S EVOLUTION DECK UV FAST DRY SHORT

155.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

WOMEN’S EVOLUTION DECK UV FAST DRY SHORT

82004

These Womens’ Deck UV Fast Dry Shorts are made for enjoying summer out on the water. The fast dry fabric keeps you dry and the stretch in the fabric adds comfort. The UPF 40 protects you from the sun too. Four Velcro secured pockets give plenty of storage and the double belt loops on the right side are durable for attaching a multi-tool pouch. You get added coverage from the waistband that is higher at the back.
COMPOSITION
Shell: 96% Polyamide, 4% Elastane – Lining: 80% Polyester, 20% Cotton
EXPLORE ALL FEATURES
  • Fast drying stretch fabric for freedom of movement and active wear
  • Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure
  • 2 side pockets, 2 cargo pockets and 2 rear pockets
  • Belt loops including a double belt loop for added durability for attaching items
  • Zip fly and button closure
  • Shaped waistband with a high back waist for added coverage when active
  • Crotch gusset for comfort and ease of movement

Perkthimi:

Këto pantallona të shkurtra UV Fast Dry për femra janë krijuar për të shijuar verën në ujë. Pëlhura e tharjes së shpejtë ju mban të thatë dhe shtrirja në pëlhurë shton rehati. UPF 40 ju mbron edhe nga dielli. Katër xhepa të siguruar me Velcro japin shumë hapësirë ​​ruajtëse dhe sythet e rripit të dyfishtë në anën e djathtë janë të qëndrueshme për të ngjitur një qese me shumë vegla. Ju merrni mbulim të shtuar nga brezi i belit që është më i lartë në pjesën e pasme.
PËRBËRJA
Predha: 96% poliamid, 4% elastan – Rreshtimi: 80% poliestër, 20% pambuk
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Pëlhurë elastike me tharje të shpejtë për lirinë e lëvizjes dhe veshjen aktive
Faktori i Mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në ekspozimin e zgjatur dhe të moderuar të diellit
2 xhepa anash, 2 xhepa kargo dhe 2 xhepa mbrapa
Rripat e rripit duke përfshirë një rrip të dyfishtë për qëndrueshmëri të shtuar për ngjitjen e sendeve
Fluturim me zinxhir dhe mbyllje me butona
Rrip beli në formë me bel të lartë për mbulim të shtuar kur është aktiv
Kuti me bigëzim për rehati dhe lehtësi në lëvizje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S EVOLUTION DECK UV FAST DRY SHORT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *