Women’s Essence Spring Vest

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Essence Spring Vest

No. 53588
The Essence Spring Vest is a versatile mid-length vest perfect for spring days and cool summer evenings. It features windblock fabric and a waist that cinches you in for a flattering fit. Designed to be layered over hoodies or T-shirts, it’s ideal for walking to the gym or commuting. This outerwear piece includes hand pockets, a stylish HH® printed logo, and is PFC-free. Ideal for urban commuting, rainwear, and active pursuits, it offers both style and technical performance.

Details

Fiber content:

Shell 2: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester
Weight:350g
PERKTHIM
Jeleku pranveror i grave Essence
nr 53588
Jeleku i pranverës Essence është një jelek i gjithanshëm me gjatësi mesatare, i përsosur për ditët e pranverës dhe mbrëmjet e freskëta të verës. Përmban pëlhurë erërash dhe një bel që ju tërheq për një përshtatje të këndshme. E dizenjuar për t’u vendosur mbi kapuç ose bluza, është ideale për të ecur në palestër ose për udhëtime në punë. Kjo veshje e sipërme përfshin xhepa dore, një logo elegante të printuar HH® dhe nuk përmban PFC. Ideale për udhëtimet urbane, veshjet e shiut dhe aktivitetet aktive, ofron stil dhe performancë teknike.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell 2: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Pesha:
350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Essence Spring Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *