Women’s Essence Down Vest

245.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

54066

Designed by women, for women, the Women’s Essence Down Vest features premium 600 fill power down certified by the Responsible Down Standard – one of the largest animal welfare standards in the textile industry. Extra details like an adjustable waist enable a customized look while hand pockets with brushed lining give an extra soft touch. The exterior is treated with PFC-free DWR water repellency to handle drizzly days. This vest is certified by bluesign® – a textile manufacturing process that improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.

  • Adjustable waist with drawcord
  • HH® printed logo
  • Hand pockets with brushed lining
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • Allied Feather and Down 600 FP

E dizenjuar nga gratë, për gratë, jeleku i poshtëm Women’s Essence përmban fuqinë e uljes premium 600 të certifikuar nga Standardi Responsible Down – një nga standardet më të mëdha të mirëqenies së kafshëve në industrinë e tekstilit. Detajet shtesë si një bel i rregullueshëm mundësojnë një pamje të personalizuar ndërsa xhepat e duarve me rreshtim të krehur japin një prekje më të butë. Pjesa e jashtme është e trajtuar me repelent DWR pa PFC për të përballuar ditët me shi. Ky jelek është i certifikuar nga bluesign® – një proces prodhimi tekstili që përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.

  • Bel i rregullueshëm me kordon tërheqës
  • Logo e printuar HH®
  • Xhepa dore me astar te krehur
  • Xhepa dore me zinxhir YKK®
  • Aleate Feather and Down 600 FP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Essence Down Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *