WOMEN’S ECODRILLE SLIP-ON

71.99 

Available on backorder

Category:

Description

11788

The W Ecodrille is our new fully recycled espadrille.
On this staple summer slip-on we are using responsible materials to minimize our environmental impact. The upper is 100% Organic Cotton, the outsole contains 30% recycled rubber, and the heel counter is made of 100 % recycled polyester.
Weight410g
PERKTHIMI:
W Ecodrille është espadrilla jonë e re plotësisht e ricikluar.
Në këtë rrëshqitje verore, ne po përdorim materiale të përgjegjshme për të minimizuar ndikimin tonë mjedisor. Pjesa e sipërme është 100% pambuk organik, pjesa e jashtme përmban 30% gome të ricikluar dhe taka është bërë nga 100% poliestër i ricikluar.
Pesha: 410g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S ECODRILLE SLIP-ON”

Your email address will not be published. Required fields are marked *