Women’s Desire Long Wind Jacket

102.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Desire Long Wind Jacket

No. 53731
The Desire is the perfect jacket for in-between season protection. We combined weather protective technology with a contemporary, long silhouette. The fabric has a PFC-free, water-repellent treatment plus wind-resistant properties. We added a mesh lining for comfort. With massive styling options, this is the ultimate urban update to the original windbreaker concept.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining 2: 100% Polyamide
Weight:480g
Perkthim
Xhaketë me erë të gjatë Desire për Femra
nr 53731
Desire është xhaketa perfekte për mbrojtjen ndërmjet sezonit. Ne kombinuam teknologjinë mbrojtëse ndaj motit me një siluetë bashkëkohore dhe të gjatë. Pëlhura ka një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji, plus veti rezistente ndaj erës. Shtuam një rreshtim rrjetë për rehati. Me opsione masive stilimi, ky është përditësimi përfundimtar urban i konceptit origjinal të erës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliamid – Rreshtimi 2: 100% Poliamid
Pesha:
480 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Desire Long Wind Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *