Women’s Dalen Recycled Top

23.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Dalen Recycled Top

No. 62805
Perfect for a sun-filled day, our Dalen top combines technical features like UV sun protection with a feminine, retro style. The recycled fabric is enhanced with planet-friendly S.Café® technology, which infuses used coffee grounds into fabric fiber. Not only does the process create chemical-free sun protection, the fabric is quick-dry, odor-resistant and the sun protection will never wash out.

Details

Weight:150g
PERKTHIM
Top për femra Dalen i ricikluar
nr 62805
E përkryer për një ditë plot diell, bluza jonë Dalen kombinon veçori teknike si mbrojtja nga dielli UV me një stil femëror, retro. Pëlhura e ricikluar është përmirësuar me teknologjinë S.Café® miqësore me planetin, e cila injekton llumin e përdorur të kafesë në fibra pëlhure. Jo vetëm që procesi krijon mbrojtje kundër diellit pa kimikate, pëlhura thahet shpejt, reziston ndaj erës dhe mbrojtja nga dielli nuk do të lahet kurrë.
Detajet
Pesha:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Dalen Recycled Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *