Women’s Crewline Quick-Dry Top

58.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Crewline Quick-Dry Top

34356
The Crew T-shirt has all the technical qualities you need for long, hot summer days on the water. It features UPF 50+ sun protection and quick-dry fabric. We gave it a raglan sleeve for freedom of movement and a feminine silhouette.
Details
Fiber content:

Shell: 100% Polyamide

Care Instructions:

Wash dark colours separately.
Weight:180g
Features
  • TACTEL®
  • HH® printed logo on sleeve
  • Raglan sleeve for freedom of movement
  • bluesign® product
  • UPF 50+

Perkthimi

Bluza e Crew ka të gjitha cilësitë teknike që ju nevojiten për ditët e gjata dhe të nxehta të verës në ujë. Përmban mbrojtje nga dielli UPF 50+ dhe pëlhurë që thahet shpejt. I dhamë një mëngë raglan për lirinë e lëvizjes dhe një siluetë femërore.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
180 g
Veçoritë
TACTEL®
Logo e printuar HH® në mëngë
Mëngë Raglan për lirinë e lëvizjes
produkt bluesign®
UPF 50+

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Crewline Quick-Dry Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *