Women’s Club Shirt

45.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Club Shirt

No. 34226
Inspired by the tall ships in sailing history, we made this preppy chic Oxford with a blend of cotton and hemp. The fabric is pre-washed so it’s extra soft. This shirt is made with organic cotton. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 55% Hemp, 45% Organic Cotton

Care Instructions:

Wash with similar colours.
Weight:280g
PERKTHIM
Këmishë për klubin e femrave
nr 34226
Të frymëzuar nga anijet e larta në historinë e lundrimit, ne e bëmë këtë Oxford preppy elegant me një përzierje pambuku dhe kërpi. Pëlhura është larë paraprakisht në mënyrë që të jetë tepër e butë. Kjo këmishë është bërë me pambuk organik. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 55% kërp, 45% pambuk organik
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Club Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *