Women’s Capilano F2F Sandals

85.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Capilano F2F Sandals

No. 11794
The Capilano is a performance day hiker sandal. The dual-compound system midsole and outsole are super comfortable on long walks. It’s extremely lightweight, and well-cushioned, whilst the adjustable straps provide great fit and support. The rubber pods on the outsole adds extra traction in critical areas.

Details

Fiber content:

– Upper: 50% Polyester (Recycled)    40% Rubber    10% Polyurethane – Upper 2: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 70% Cotton    30% Polyurethane – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber

Weight:160g
PERKTHIM
Sandale për femra Capilano F2F nr 11794 Capilano është një sandale për hiker ditën e performancës. Shulla e mesme dhe e jashtme e sistemit me dy përbërje janë super të rehatshme në shëtitje të gjata. Është jashtëzakonisht i lehtë dhe i mbështjellë mirë, ndërsa rripat e rregullueshëm ofrojnë përshtatje dhe mbështetje të shkëlqyer. Kupat e gomës në taban shtojnë tërheqje shtesë në zonat kritike. Detajet Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 50% poliestër (i ricikluar) 40% gome 10% poliuretani – sipërme 2: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 70% pambuk 30% poliuretani – shtroja: 100% EVA – thembra e jashtme: 100% gome Pesha: 160 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Capilano F2F Sandals”

Your email address will not be published. Required fields are marked *