Women’s Bellissimo 2 Ski Pants

200.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Bellissimo 2 Ski Pants

No. 65736
We designed these women’s resort ski pants to combine performance and style. They protect you and keep you comfortable during high-intensity exertion on the slopes, and they look fantastic lounging afterward. Built with a 2-way stretch softshell, these pants give you freedom of movement. They’re also wind resistant and water resistant to keep you dry. We added a soft, brushed lining and higher waist band for extra warmth and comfort. The silhouette is feminine and fitted.

Details

Fiber content:

Shell: 87% Polyamide, 13% Elastane – Lining: 86% Polyester, 14% Elastane

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:550g
PERKTHIM
Pantallona ski Bellissimo 2 për femra
nr 65736
Ne i projektuam këto pantallona skish për femra për të kombinuar performancën dhe stilin. Ata ju mbrojnë dhe ju mbajnë rehat gjatë ushtrimeve me intensitet të lartë në shpatet, dhe duken fantastike më pas. Të ndërtuara me një guaskë të butë me shtrirje në dy drejtime, këto pantallona ju japin lirinë e lëvizjes. Ato janë gjithashtu rezistente ndaj erës dhe ujit për t’ju mbajtur të thatë. Shtuam një rreshtim të butë, të krehur dhe rrip beli më të lartë për ngrohtësi dhe rehati shtesë. Silueta është femërore dhe e përshtatur.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 87% poliamid, 13% elastan – Rreshtimi: 86% poliestër, 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
550 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Bellissimo 2 Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *