Women’s Belfast Long Winter Jacket

195.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Belfast Long Winter Jacket

No. 62395
This best-selling raincoat has all the technical features you need to stay dry and warm in rain, paired with the style you wish every functional raincoat had. We designed it with a universally flattering ¾ length and our trusted HELLY TECH® Protection system. It’s waterproof/breathable and windproof. The exterior has a PFC-free water-repellent treatment and the insulation is 80% recycled – wins for you and the environment. You can customize the fit with the adjustable cuffs and hem cinch-cord.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Insulation body: 100% Polyester (Recycled) – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash separately. Close hook and loop before washing.
Weight:750g
Perkthim
Xhaketë dimri të gjatë Belfast për femra
nr 62395
Kjo mushama më e shitur ka të gjitha karakteristikat teknike që ju nevojiten për të qëndruar e thatë dhe e ngrohtë në shi, të kombinuara me stilin që dëshironi të kishte çdo mushama funksionale. Ne e projektuam atë me një gjatësi ¾ universale dhe me sistemin tonë të besuar të mbrojtjes HELLY TECH®. Është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrës dhe i papërshkueshëm nga era. Pjesa e jashtme ka një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC dhe izolimi është 80% i ricikluar – fiton për ju dhe mjedisin. Ju mund ta personalizoni përshtatjen me prangat e rregullueshme dhe kordonin e skajit.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% Poliester – Rreshtimi: 100% Poliamid – Trupi izolues: 100% Poliester (i Ricikluar) – Mëngët izoluese: 100% Poliestër (I ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani.
Pesha:
750 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Belfast Long Winter Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *