Women’s Alphelia Zero Fleece Jacket

150.00 

Categories: ,

Description

No.

49467
A versatile and protective slick-face fleece jacket, responsibly made with recycled content.
Designed for the intrepid adventurer as a standalone jacket or as a versatile midlayer, the Alphelia combines the warmth of fleece with the stretch and protection of a softshell. Th exterior has a PFC-free, water-repellent treatment to keep you dry in light precipitation. With the environment in mind, the jacket was made with 95% recycled fabric and a minimal waste design process.
Fiber ContentShell: 95% Polyester (Recycled), 5% Elastane – Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing,Wash with similar colours
Weight400g
nr 49467
Një xhaketë leshi e gjithanshme dhe mbrojtëse me fytyrë të lëmuar, e bërë me përgjegjësi me përmbajtje të ricikluar.
E krijuar për aventurierët e guximshëm si një xhaketë e pavarur ose si një shtresë e mesme e gjithanshme, Alphelia kombinon ngrohtësinë e leshit me shtrirjen dhe mbrojtjen e një guaskë të butë. Pjesa e jashtme ka një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji për t’ju mbajtur të thatë në reshje të lehta. Duke pasur parasysh mjedisin, xhaketa u bë me 95% pëlhurë të ricikluar dhe një proces dizajnimi minimal të mbeturinave.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 95% poliestër (i ricikluar), 5% elastan – rreshtim: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Alphelia Zero Fleece Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *