Women’s Alphelia 2.0 Insulated Ski Pants

300.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Alphelia 2.0 Insulated Ski Pants

No. 65906
These ski pants combine refined resort aesthetics with the technical protection you need for long, glorious days on the slopes. We used our trusted, waterproof/breathable HELLY TECH® Performance technology and added 4-way stretch for exceptional freedom of movement. Light, warm Primaloft® Black Eco insulation will keep you comfortable on frigid days. A soft lining and mesh ventilation enhances all-day comfort. The pants have a high back and an adjustable waist so you can further customize the fitted silhouette. Additional ski features include a RECCO® transponder and boot gaiters with grips.

Details

Fiber content:

Shell: 85% Polyamide, 15% Elastane – Shell: 88% Polyester, 12% Elastane – Lining: 86% Polyester, 14% Elastane – Lining 2: 100% Polyamide (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:700g
PERKTHIM
Pantallona skish me izolim Alphelia 2.0 për femra
nr 65906
Këto pantallona skijimi kombinojnë estetikën e rafinuar të resortit me mbrojtjen teknike që ju nevojitet për ditë të gjata e të lavdishme në shpatet. Ne përdorëm teknologjinë tonë të besuar, të papërshkueshëm nga uji/frymë HELLY TECH® Performance dhe shtuam shtrirjen në 4 drejtime për liri të jashtëzakonshme lëvizjeje. Izolimi i lehtë dhe i ngrohtë Primaloft® Black Eco do t’ju mbajë rehat në ditët e ftohta. Veshja e butë dhe ajrosja me rrjetë rrit rehatinë gjatë gjithë ditës. Pantallonat kanë një shpinë të lartë dhe një bel të rregullueshëm, kështu që ju mund të personalizoni më tej siluetën e montuar. Veçoritë shtesë të skive përfshijnë një transponder RECCO® dhe gaitrat e çizmeve me doreza.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 85% poliamid, 15% elastan – Guaska: 88% poliestër, 12% elastan – rreshtim: 86% poliestër, 14% elastan – rreshtim 2: 100% poliamid (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Alphelia 2.0 Insulated Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *