Women’s Ægir Race Sailing Jacket 2.0

900.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Ægir Race Sailing Jacket 2.0

No. 34208
Designed for professional sail racers, our Ægir Race sailing jacket is ready to take on the elements and gives you the freedom of movement you need to maneuver at sea. We built it our trusted and durable HELLY TECH® Professional technology. It’s extremely waterproof/breathable and windproof during your sailing adventures. The jacket boasts an ergonomic design, complete with adjustable cuffs and hem, ensuring unrestricted movement at critical points. Professional-grade details include a neon yellow and packable hood, a protective face mask, SOLAS reflectives, a hangar loop, drainage seams and much more.

Details

Fiber content:

Shell: 52% Polyamide, 48% Polyamide (Recycled) – Shell 2: 100% Polyamide

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Do not use washing detergent. Remove promptly from the dryer. Wash separately. Use washing agent for technical garments. Wash with extra rinse cycle.
Weight:1100g
PERKTHIM
Xhaketë me vela Ægir Race për femra 2.0
nr 34208
E dizenjuar për garuesit profesionistë me vela, xhaketa jonë e lundrimit Ægir Race është gati të përballet me elementët dhe ju jep lirinë e lëvizjes që ju nevojitet për të manovruar në det. Ne e ndërtuam atë teknologjinë tonë të besueshme dhe të qëndrueshme HELLY TECH® Professional. Është jashtëzakonisht i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrës dhe i papërshkueshëm nga era gjatë aventurave tuaja në lundrim. Xhaketa krenohet me një dizajn ergonomik, i kompletuar me pranga dhe buzë të rregullueshme, duke siguruar lëvizje të pakufizuar në pikat kritike. Detajet e nivelit profesional përfshijnë një kapuç të verdhë neoni dhe të paketueshëm, një maskë mbrojtëse për fytyrën, reflektues SOLAS, një unazë hangar, shtresa kullimi dhe shumë më tepër.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 52% poliamid, 48% poliamid (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliamid
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos përdorni detergjent larës. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Lani veçmas. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Lani me një cikël shpëlarjeje shtesë.
Pesha:
1100 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Ægir Race Sailing Jacket 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *