Women’s Adore Helly Tech Parka

400.00 

Available on backorder

Description

Jacket-Women’s Adore Helly Tech Parka

54025

A warm, technical, and waterproof women’s parka designed for cold days
The Women’s Adore Parka is the go-to piece for getting in and around the city in winter. HELLY TECH® Performance guarantees waterproof/breathable protection from the elements while synthetic insulation keeps the warmth in, even when wet. We added fold-up reflectives for peace of mind when the days get shorter and hand pockets with brushed lining for an added touch of softness. This parka is certified by bluesign® – a textile manufacturing process that improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Trim Fabric: 100% Polyester
Weight1350g
Një xhup femrash i ngrohtë, teknik dhe i papërshkueshëm nga uji i krijuar për ditët e ftohta.
HELLY TECH® Performance garanton mbrojtje rezistente ndaj ujit dhe nga elementët ndërsa izolimi sintetik ruan ngrohtësinë, edhe kur është i lagësht. Ne shtuam reflektues të palosshëm për qetësi kur ditët bëhen më të shkurtra dhe xhepa dore me rreshtim të krehur për një prekje të shtuar butësie. Ky park është i certifikuar nga bluesign® – një proces prodhimi tekstili që përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar) – pëlhurë e zbukuruar: 100% poliestër
Pesha: 1350g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Adore Helly Tech Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *