Women’s Aden Long Rain Jacket

150.00 

Categories: ,

Description

Women’s Aden Long Rain Jacket

No. 62648
This women’s rain jacket is stylish and comfortable. It has our waterproof/breathable and windproof HELLY TECH® Protection technology and a soft interior lining for your comfort. The silhouette is three-quarter length, giving this rain jacket an elegant feminine silhouette, plus a little extra weatherproofing.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:650g
Perkthim
Xhaketë për femra Aden Long Rain
nr 62648
Kjo xhaketë shiu për femra është elegante dhe e rehatshme. Ka teknologjinë tonë të mbrojtjes HELLY TECH® të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe era dhe një veshje të brendshme të butë për komoditetin tuaj. Silueta është treçerekshe, duke i dhënë kësaj xhakete shiu një siluetë elegante femërore, plus pak izolim shtesë ndaj motit.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
650 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Aden Long Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *