Women’s 7/8 Length Constructed Leggings

43.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s 7/8 Length Constructed Leggings

No. 48541
Our favorite leggings for enjoying the outdoors are super comfortable with soft, double-pique training fabric. Because you never leave the house empty-handed, we added a hidden waist pocket at the front and a useful side-leg pocket.

Details

Fiber content:

Shell: 93% Polyester, 7% Elastane – Shell 2: 90% Polyamide, 10% Elastane

Care Instructions:

Wash with similar colours.
Weight:240g
PERKTHIM
Këllakë të ndërtuara për femra 7/8 të gjata
nr 48541
Dollakat tona të preferuara për të shijuar jashtë janë super të rehatshme me pëlhurë të butë stërvitore me dy pike. Për shkak se nuk dilni kurrë nga shtëpia me duar bosh, ne shtuam një xhep të fshehur në bel përpara dhe një xhep të dobishëm anash.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 93% poliestër, 7% elastan – Shell 2: 90% poliamid, 10% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
240 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s 7/8 Length Constructed Leggings”

Your email address will not be published. Required fields are marked *