Women’s 3-in-1 Rigging Coat

350.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s 3-in-1 Rigging Coat

No. 53512
This modular coat has become a favorite because it adapts to your every need on a chilly day in the city. We used our trusted HELLY TECH® Protection system so it’s waterproof/breathable and windproof. The inner layer is a soft, quilted 100g PrimaLoft®. Use them together or separately for the optimal combination of waterproofness and warmth. The choice is yours; you’ll look great either way.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Weight:1350g
Perkthim
Pallto 3-në-1 për femra
nr 53512
Kjo pallto modulare është bërë e preferuar sepse përshtatet me çdo nevojë tuajën në një ditë të ftohtë në qytet. Ne përdorëm sistemin tonë të besuar të Mbrojtjes HELLY TECH®, në mënyrë që të jetë i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Shtresa e brendshme është një PrimaLoft® e butë, me tegela 100g. Përdorini ato së bashku ose veçmas për kombinimin optimal të hidroizolimit dhe ngrohtësisë. Zgjedhja është e juaja; ju do të dukeni mirë në çdo mënyrë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Rreshtimi: 100% Poliamid – Veshja: 100% Poliester – Izolimi: 100% Poliester (I ricikluar)
Pesha:
1350 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s 3-in-1 Rigging Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *