WINE GLASS REGATA, 6 PC

49.99 

Description

The REGATA wine glass is made from MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Gota e verës REGATA është prodhuar nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm, i cili është gjithashtu i vështirë për t’u gervishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE GLASS REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *