WINE GLASS NORTHWIND, 6 PC

49.00 

Available on backorder

Description

15104

The NORTHWIND wine glass is made of MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi

Gota e verës NORTHWIND është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm, i cili është gjithashtu i vështirë për t’u gervishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE GLASS NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *