WINE GLASS NORTHWIND, 6 PC

42.00 

Available on backorder

Description

15108

The NORTHWIND wine glass is made of MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi
Xhami i verës NORTHWIND është bërë nga MS, një material i lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe rrugëve që është gjithashtu i vështirë për t’u gërvishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE GLASS NORTHWIND, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *