WINE BUCKET (INSULATED) WITH TABLE SUPPORT WINDPROOF

96.00 

Available on backorder

Description

21002

Not enough space on the table? Fed up with your wine spilling?

Solve these problems with the practical hanging wine bucket in stainless steel.
With its support, which can be adapted to all kinds of tables, the wine bucket can be hung from the table, leaving space to eat and preventing the bottle from falling over as you sail or from an unexpected wave while moored.

The hanging wine bucket is insulated , as it is made from a double layer of stainless steel designed to keep things cold.

Complete your set with the stainless steel wine or champagne cooler to match.

Perkthimi

Nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme në tryezë? U ngopet me derdhjen e verës tuaj?

Zgjidhni këto probleme me kovën e varur praktike të verës në çelik të pandryshkshëm.
Me mbështetjen e saj, e cila mund të përshtatet për të gjitha llojet e tryezave, kova e verës mund të varet nga tavolina, duke lënë hapësirë ​​për të ngrënë dhe duke parandaluar që shishja të bjerë gjatë lundrimit ose nga një valë e papritur ndërsa është e ankoruar.

Kova e varur e verës është e izoluar, pasi është bërë nga një shtresë e dyfishtë çeliku inox e krijuar për t’i mbajtur gjërat të ftohta.

Përfundoni kompletin tuaj me ftohësin e verës ose shampanjës që përputhet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE BUCKET (INSULATED) WITH TABLE SUPPORT WINDPROOF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *