WINDBREAKER TR-1

110.99 

Categories: ,

Description

WINDBREAKER TR-1

No.

11706
The Windbreaker TR-1 is your partner if style, cushioning and protection is what you’re craving for your everyday urban journey. Featuring a well cushioned foam midsole, a wind-breaker upper textile with urban camo print, and a protective toe and heel with reflective detail.
Fiber ContentOuter: synthetic / suede. Lining: mesh. Sole: EVA+rubber
Weight340g

Select size:

FEATURES
Upper: HH® Quick Dry, HH® Lite-Frame, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Hover-Stride, HH® Max-Comfort Insole
Outsole: HH® Max-Grip Rubber
PERKTHIMI:
WINDBREAKER TR-1
NO.
11706
Windbreaker TR-1 është partneri juaj nëse stili,  dhe mbrojtja janë ato që dëshironi për udhëtimin tuaj të përditshëm urban. Me një shollë të mesme me shkumë të jastëkëzuar mirë, një tekstil të sipërm për të thyer erën me stampa kamo urbane dhe një gisht dhe thembër mbrojtëse me detaje reflektuese.
Përmbajtja e fibrave: e jashtme: sintetike / kamoshi. Rreshtimi: rrjetë. Thonja: EVA + gome
Pesha: 340g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Pjesa e sipërme: HH® Quick Dry, HH® Lite-Frame, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: HH® Hover-Stride, HH® Max-Comfort shtrojë
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip Rubber

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINDBREAKER TR-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *