WATERPROOF TABLECLOTH ARUBA 155X130CM – ACQUA

66.99 

Available on backorder

Description

WATERPROOF TABLECLOTH ARUBA 155X130CM – ACQUA

30414

ARUBA stain-proof, easy-to-clean tablecloth.

They’re made of polypropylene but feel almost like real fabric. Surprisingly soft to the touch given its resistance to the sun, stains and liquids.

Perkthimi:

Mbulesë tavoline ARUBA e papërshkueshme nga njollat, e lehtë për t’u pastruar.

Ato janë bërë nga polipropileni, por ndjehen pothuajse si pëlhurë e vërtetë. Çuditërisht i butë në prekje duke pasur parasysh rezistencën e tij ndaj diellit, njollave dhe lëngjeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATERPROOF TABLECLOTH ARUBA 155X130CM – ACQUA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *