WATERPROOF SOCKS

25.00 

Available on backorder

Description

P68917

Description

The socks are 100% waterproof and breathable, windproof and antimicrobial, regulate heat and reduce odors by absorbing moisture, providing a cozy dry feeling during exertion. • Exterior: 98% nylon, 2% elastane. • Inner shell: 40% merino wool, 40% acrylic, 20% nylon.

units of measure

N
Perkthimi:

P68917

TG.S

Përshkrim

Çorapet janë 100% të papërshkueshëm nga uji dhe të marrin frymë, të papërshkueshëm nga era dhe antimikrobikë, rregullojnë nxehtësinë dhe zvogëlojnë aromat duke thithur lagështi, duke siguruar një ndjenjë komode të thatë gjatë ushtrimit. • Jashtë: 98% najlon, 2% elastan. • Predha e brendshme: 40% lesh merino, 40% akrilik, 20% najlon.
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATERPROOF SOCKS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *