WATER GLASS SAILOR SOUL, 6 PC

49.99 

Description

The Sailor Soul water glass is made of MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Gota e ujit Sailor Soul është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjes dhe i pathyeshëm, i cili gjithashtu është i vështirë të gërvishtet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATER GLASS SAILOR SOUL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *