W WONDERLAND BOOTS

168 

Available on backorder

Category:

Description

W WONDERLAND BOOTS
No.

11758

When you want a protective and warm winter boot without having to sacrifice style and comfort, this is the Wonderland Boot.

200 grams of Primaloft insulation will keep you warm, and the vulcanized construction will keep you dry and protected in all kinds of weather conditions.
Select size:

Weight500g
FEATURES

Upper: HH® Quick Dry, PrimaLoft® 200 grams, Insulated Lining, Vulcanized rubber construction
Midsole: HH® Max-Comfort Insole, Insulated Lining, Anti Microbial
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip

 

PERKTHIMI:

ÇIZMET W WONDERLAND
NO

11758
Kur dëshironi një çizme dimërore mbrojtëse dhe të ngrohtë pa pasur nevojë të sakrifikoni stilin dhe rehatinë, kjo është çizmet e Wonderland.

 

200 gram izolim Primaloft do t’ju mbajë të ngrohtë, dhe konstruksioni i vullkanizuar do t’ju mbajë të thatë dhe të mbrojtur në të gjitha llojet e kushteve të motit.

MASAT E DISPONUESHME


Pesha: 500g
TIPARET
Pjesa e sipërme: HH® Quick Dry, PrimaLoft® 200 gram, Rreshtim i izoluar, Konstruksion gome i vullkanizuar
Shtolë e mesit: Shtolë HH® Max-Comfort, Veshje e izoluar, Anti-Mikrobiale
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W WONDERLAND BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *