W VERKET REVERSIBLE PILE

75.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W VERKET REVERSIBLE PILE

No. 62866
Verket is a fjord area 30 min from Oslo were you can embark on all your favorite outdoor activities. It is a popular spot for hiking, climbing and water kiting. The Women’s Verket Reversible Pile will give you versatility whatever you chose to do. Wear it either as a cool slick face jersey or turn around for the cozy warm pile. Paired with waterproof-by-construction panels it also provides some weather protection for unforeseen weather. A versatile and trendy piece for both urban and outdoor activities.

Details

Weight:645g
PERKTHIM
W VERKET PILE REVERSIBILE
nr 62866
Verket është një zonë fjordesh 30 minuta nga Oslo ku mund të filloni të gjitha aktivitetet tuaja të preferuara në natyrë. Është një vend i njohur për shëtitje, ngjitje dhe kiting me ujë. Grumbulli i kthyeshëm për femra Verket do t’ju japë shkathtësi çdo gjë që keni zgjedhur të bëni. Vishni atë ose si një këmishë të lezetshme të fytyrës ose kthehuni për një grumbull të ngrohtë komod. I kombinuar me panele të papërshkueshme nga uji, ai gjithashtu siguron njëfarë mbrojtjeje nga moti për mot të paparashikuar. Një pjesë e gjithanshme dhe në modë për aktivitete urbane dhe në natyrë.
Detajet
Pesha:
645 g

Send feedback
Side panels
History
Saved
Contribute

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W VERKET REVERSIBLE PILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *