Sale!

W Saltro Jacket

191.50 

Category:

Description

33998

Saltro jacket by Helly Hansen, technically advanced piece featuring feminine shape. It can be worn during yachting and in everyday situations. It successfully combines a typically nautical style with a high degree of protection known from advanced jackets used during regattas.
Perfect for activities on rainy and windy days and when it is difficult to predict weather conditions.
Each element is designed to protect against difficult weather conditions, thermal comfort, performance and low weight. HELLY TECH® Protection membrane ensures protection against wind and rain. The piece also features breathable properties. It also wicks moisture away from the skin providing optimal comfort and warmth.
Adjustable hood can be easily hidden inside the collar. The collar protects against wind blasts and moisture. The inside part of the collar is padded with Polartec® lining. Another practical solution is the special D-RING used to attach gloves.
Reflective elements made of SOLAS tape placed on the sleeves ensure safety. This type of tape is used in marine rescue equipment.
SALTRO JACKET jacket guarantees of safety and comfort.

Size: XS

Xhaketë saltro nga Helly Hansen, pjesë teknikisht e avancuar me formë femërore. Mund të vishet gjatë lundrimit me jaht dhe në situata të përditshme. Kombinon me sukses një stil tipik detar me një shkallë të lartë mbrojtjeje të njohur nga xhaketat e avancuara të përdorura gjatë regatave.
E përkryer për aktivitete në ditët me shi dhe erë dhe kur është e vështirë të parashikohen kushtet e motit.
Çdo element është projektuar për të mbrojtur kundër kushteve të vështira të motit, komfortit termik, performancës dhe peshës së ulët. Membrana mbrojtëse HELLY TECH® siguron mbrojtje kundër erës dhe shiut. Pjesa gjithashtu përmban veti të frymëmarrjes. Gjithashtu largon lagështinë nga lëkura duke ofruar rehati dhe ngrohtësi optimale.
Kapaku i rregullueshëm mund të fshihet lehtësisht brenda jakës. Jaka mbron nga shpërthimet e erës dhe lagështia. Pjesa e brendshme e jakës është e mbushur me astar Polartec®. Një zgjidhje tjetër praktike është D-RING speciale që përdoret për të lidhur doreza.
Elementët reflektues të bërë nga shirit SOLAS të vendosura në mëngët sigurojnë siguri. Ky lloj shiriti përdoret në pajisjet e shpëtimit detar.
Xhaketa SALTRO JACKET garanton siguri dhe rehati.

Permasa: XS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W Saltro Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *