W ODIN INFINITY INSULATED JKT

790.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W ODIN INFINITY INSULATED JKT
No.

63068
A light, insulated jacket for cold-weather activities that combines our two leading technologies – waterproof/breathable LIFA INFINITY PRO™ and warm LIFALOFT™.
Developed with input from search-and-rescue professionals, this tried-and-true winter jacket features a fully waterproof/breathable LIFA INFINITY™ membrane that gives you durable, everlasting water repellent performance without the use of chemicals. Our revolutionary LIFA Infinity Pro™ is a first-to-market, environmentally responsible technology. Designed to keep you warm as well as dry, the jacket also uses Helly Hansen’s LIFALOFT™ insulation, which is 20% lighter while still warmer than standard insulation. Ideal for search-and-rescue as well as ski-touring, this combo stands up to tough weather and adapts to activity level. Additional features include helmet, backpack, and harness compatible design, RECCO® Advanced Rescue system transponder, roomy gear pockets, and an emergency whistle.
Fiber ContentShell: 100% Polypropylene. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Care Instructions:Close hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Do not use washing detergent, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Use washing agent for technical garments, Wash separately

Weight662g
FEATURES
LIFA® INFINITY PRO™ Technology
HELLY TECH® Professional
LIFALOFT™ Insulation by Primaloft™
Solution Dyed
PFC Free DWR
3-layer fabric construction
100% polyester tricot backing
Emergency whistle at left chest pocket
1 large outside dump pocket
2 hand pockets
2 large inside mesh dump pockets
Helmet
backpack and harness compatible construction and pockets
Vertical and horizontal hood adjustments
Laminated brim with flat contrast piping and double cord brim shape for full angle view
YKK® water-resistant zippers
Mechanical ventilation zippers
Molded cuff tabs with Odin sign off
RECCO® Advanced Rescue system
PERKTHIMI:

W ODIN INFINITY I  IZOLUAR JKT
NO.

63068
Një xhaketë e lehtë, e izoluar për aktivitetet në mot të ftohtë që kombinon dy teknologjitë tona kryesore – LIFA INFINITY PRO™ i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe LIFALOFT™ i ngrohtë.
E zhvilluar me kontributin e profesionistëve të kërkim-shpëtimit, kjo xhaketë dimërore e provuar dhe e vërtetë përmban një membranë LIFA INFINITY™ plotësisht të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje që ju jep performancë të qëndrueshme dhe të përjetshme kundër ujit pa përdorimin e kimikateve. Jonë revolucionare LIFA Infinity Pro™ është një teknologji e parë në treg, e përgjegjshme për mjedisin. E krijuar për t’ju mbajtur të ngrohtë dhe të thatë, xhaketa përdor gjithashtu izolimin LIFALOFT™ të Helly Hansen, i cili është 20% më i lehtë, ndërsa është akoma më i ngrohtë se izolimi standard. Ideale për kërkim-shpëtim, si dhe për turne me ski, ky kombinim i reziston motit të ashpër dhe i përshtatet nivelit të aktivitetit. Veçoritë shtesë përfshijnë: përkrenare, dizajn të pajtueshëm me çantën e shpinës dhe parzmore, transponderin e sistemit të avancuar të shpëtimit RECCO®, xhepa të gjerë të marsheve dhe një bilbil emergjence.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% polipropilen. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Përdorni larës për veshjet teknike, Lani veçmas

Pesha: 662 g
TIPARET
Teknologjia LIFA® INFINITY PRO™
HELLY TECH® Professional
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft™
Zgjidhje e lyer
DWR pa PFC
Konstruksion pëlhure me 3 shtresa
Mbështetje triko 100% poliester
Bilbili i urgjencës në xhepin e majtë të kraharorit
1 xhep i madh jashtë
2 xhepa dore
2 xhepa të mëdhenj brenda rrjetë
Helmeta
Konstruksion dhe xhepa të përputhshëm me çanta shpine dhe parzmore
Rregullime vertikale dhe horizontale të kapuçit
Buzë e laminuar me tubacione të sheshta me kontrast dhe formë kordoni të dyfishtë për pamje me kënd të plotë
Zinxhirë YKK® rezistent ndaj ujit
Zinxhirët e ventilimit mekanik
Skedat e prangave të derdhura me shenjën Odin të fikur
Sistemi i avancuar i shpëtimit RECCO®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W ODIN INFINITY INSULATED JKT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *