W MONO MATERIAL INSULATOR

199.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

W MONO MATERIAL INSULATOR

No.

53507
Designed with the planet in mind, this lightweight insulated jacket is made from a single recyclable material.
Built on the idea of making garment-to-garment recycling easier, this lightweight and soft insulator combines urban design lines with singular material construction. The entire jacket, except the zipper puller, is made of polyester that can easily be recycled. We used stitch-free quilting to give it an extra-sleek look. The water-repellent treatment is PFC-free – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Weight: 455g
FEATURES
Double Weave Stitch Free Channels For Insulation
100% Recycled Insulation
Hand Pockets with Hidden Snap Button Closure
All Seams Inside Bound with Self Fabric
Inside Pocket
Mono Material Information Print Inside
HH® Logo On Sleeve
PERKTHIMI
W MONO MATERIAL INSULATOR
NO
53507
E projektuar me planetin në mendje, kjo xhaketë e lehtë e izoluar është bërë nga një material i vetëm i riciklueshëm.
I ndërtuar mbi idenë për ta bërë më të lehtë riciklimin nga veshje në veshje, ky izolues i lehtë dhe i butë kombinon linjat e dizajnit urban me një ndërtim të veçantë material. E gjithë xhaketa, përveç tërheqësit të zinxhirit, është prej poliesteri që mund të riciklohet lehtësisht. Përdorëm tegela pa qepje për t’i dhënë një pamje tepër të hijshme. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 455 g
TIPARET
Kanale pa thurje me thurje të dyfishtë për izolim
Izolim 100% i ricikluar
Xhepa dore me mbyllje të fshehtë të butonit
Të gjitha qepjet e lidhura brenda me pëlhurë vetë
Brenda xhepit
Printimi i informacionit mono material brenda
Logoja HH® në mëngë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W MONO MATERIAL INSULATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *