W MARINA STRIPE HOODIE

155.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ABOUT   82481

This regular fit, nautical-design, ladies hoodie is made of 100% organic, French Terry cotton. It features a ribbed bottom hem and cuffs for increased comfort and body heat retention. Wear over a Women’s Musto T-shirt for a casual look.

COMPOSITION

  • Shell: 100% Cotton
  • EXPLORE ALL FEATURES
  • Drawstring adjustment inside hood
  • Rib on bttom hem and cuffs

CARE INSTRUCTION

Do not use biological washing detergent, Do not use fabric softener, Iron on reverse, Wash inside out, Wash with similar colours

RRETH

Kjo bluze me kapuç për femra me përshtatje të rregullt, me dizajn detar, është bërë prej 100% organik pambuku French Terry. Ai përmban një fund me brinjë dhe pranga për rehati më të madhe dhe mbajtjen e nxehtësisë së trupit. Vishni sipër një T-shirt për femra Musto për një pamje casual.

PËRBËRJA

  • Predha: 100% pambuk
  • EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
  • Rregullimi i kordonit të tërheqjes brenda kapuçit
  • Brinjë në buzën e poshtme dhe prangat

UDHËZIM PËR KUJDESIN

Mos përdorni detergjent biologjik larës, Mos përdorni zbutës rrobash, Hekurosni në anën e pasme, Lajeni brenda jashtë, Lajeni me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W MARINA STRIPE HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *